Dragi naši sadašnji i budući polaznici,

vjerujemo da ste već svi dovoljno upoznati sa novonastalom situacijom COVID -19 i da pazite na sebe kao i na svoje bližnje! Ovim putem bismo Vam željeli reći da ćemo i mi zatvoriti vrata naše autoškole (od 20.03.) do sad nepoznatog nam datuma kako bismo svojim postupkom utjecali na prestanak širenja  virusa ili bar malo u tome pomogli.

Nažalost svi satovi se otkazuju kao i nastava, a o vašem idućem susretu obavijestit će Vas vaši instruktori. Nadamo se da shvaćate ozbiljnost situacije u kojoj smo se svi mi zatekli i samo odgovornim ponašanjem možemo ovo zaustaviti i vratiti se našoj svakodnevnici, što i hoćemo!

Pažljivo birajte stranice sa informacijama i nemojte nasjedati na neke lažne info. Službene stranice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo svaki dan u 15 h objavljuju najnovija saznanja o stanju u RH, svijetu i mjerama zaštite: https://www.hzjz.hr/ , isto tako možete pratiti stranicu ECDC-a, Europskog centra za prevenciju bolesti: https://www.ecdc.europa.eu/en

Budite sigurni da će Vam te stanice pružati istinite informacije jer iza njih stoje vrhunski epidemiolozi.

Nemojte paničariti jer će sve proći, a panika nikada nije ništa dobroga donijela.

Nemojte ići kupovati tonu hrane jer će biti za sve, a odlaskom i zadržavanjem u trgovini samo se izlažete opasnosti od zaraze.

Držite razmake u redovima i izbjegavajte ljude kod kojih postoji mogućnost da su zaraženi.

Ako postoji sumnja da ste zaraženi, dignite telefon i nazovite dr., svi imamo sada tisuće minuta besplatno u našim terifama, nemojte dovoditi druge u opasnost.

Ostanite doma ako postoji ta mogućnost jer sada nije vrijeme da budemo tvrdoglavi i da govorimo “meni neće biti ništa” “to je obična gripa”. Netko pored Vas ili Vi sami imate ljude koji spadaju u rizičnu skupinu i za njih to nije obična gripa! Ne budimo sebični, borimo se pametno protiv ovoga!

Nadamo se da Vas nismo udavili i budite nam samo zdravi jer uskoro se vidimo i startamo punom parom!!!

Sve informacije vezane za autoškolu moći ćete naći na našoj stranici i Facebook-u, a za bilo kakve upite pošaljite nam mail 🙂

Čuvajte se i provedite ovo vrijeme kojeg nikad nemamo za odmor i punjenje baterija:)

Vaša aš Mladi Poštar