Dragi naši,

nadamo se da ste nam svi zdravi i da se čuvate koliko možete 🙂

Sukladno s odlukama stožera i HAK-a, autoškole će i dalje ostati zatvorene. Za sada znamo samo to i nažalost nemamo nikakvu informaciju o tome kada bi se situacija vezana za otvaranje mogla promijeniti.

Na sljedećem linku možete vidjeti da se do daljnjega neće održavati ispiti u HAK-u: https://www.hak.hr/vijest/969/prekid-provedbe-vozackih-ispita-na-30-dana

Vjerujem da Vam je ova situacija teška koliko i nama, ali svi se nalazimo u istoj. Mi smo optimistični i vjerujemo da će se sve ubrzo vratiti na “staro”, da ćemo ponovno učiti i osposobljavati drage nam ljude i da ćete i Vi i dalje imati povjerenja u nas 🙂

Pratite našu stanicu i stranicu HAK-a i nadamo se da se uskoro vidimo! Mi se pripremamo i radimo sve da budemo spremni kada dobijemo zeleno svjetlo da otvorimo vrata naše i Vaše autoškole  🙂 To znači da ćemo poštivati sve potrebne mjere koje su preporučene kako bismo sačuvali Vaše i naše zdravlje.

Želimo Vam puno zdravlja, lijepih trenutaka sa bližnjima i radite sve ono za što “nemate vremena” pa makar to bilo i samo spavanje!

Vaša aš Mladi Poštar